wpbb9bdbe1.png
wpe9a46cd0.png
wp2f649527.png

wpfe36c65c.jpg Op 19 september 2008 heb ik mijn bul ontvangen ter afsluiting van een traject van enkele jaren in het kader van de Master of Management & ICT (MMI) bij Pro- Education / Hogeschool van Amsterdam. De MMI is een professional business master, vergelijkbaar met een MBA specifiek gericht op het afstemmen van ICT, informatie en kennis management op de strategische bedrijfsdoelstellingen.

De opleiding bestaat uit 5 modules en een thesis. Rode draad is het maken van werkstukken binnen het module thema. De werkstukken zijn een advies aan het management.

De inhoudelijke rode draad binnen mijn werkstukken is het afstemmen van nieuwe technologie, innovatie en ICT op de bedrijfsdoelstellingen van het waterschapsbedrijf. De overheid kenmerkt zicht door een sterke formele, administratieve processen die op besluitvorming, beleid, uitvoering en handhaving zijn gericht. Continuïteit, betrouwbaarheid en samenhang zijn mede bepalend.

In totaal zijn er 6 werkstukken geproduceerd. U vindt ze hieronder als pdf bestand. Ik hoor graag wat u van de inhoud vindt!!

- 1. Strategie  - 2. Verander kunde - 3. Bedrijfskunde - 4. Informatie-management -

- 5. Kennis-management - 6. Thesis -